MALZEMELER
4 patates
6 su bardağı tavuk suyu
yarım demet maydanoz
1 yemek kaşığı tereyağı
Bir avuç bulgur
Tuz
HAZIRLANIŞI
Tencereye tereyağını alın ve üzerine küçük küp halinde soyduğunuz patatesleri atın. Biraz kavurup tavuk suyunu ekleyin ve tuzunu ekleyin. Kapağını kapatıp kısık ateşte patatesler iyice haşlanana kadar kaynatın. Patatesler yumuşayınca ince kıydığınız maydanozu ve bulguru ekleyin. 10 dakika sonra ocaktan alıp sıcak olarak servis yapın.
Alıntıdır.
4 patates
6 su bardağı tavuk suyu
yarım demet maydanoz
1 yemek kaşığı tereyağı
Bir avuç bulgur
Tuz
HAZIRLANIŞI
Tencereye tereyağını alın ve üzerine küçük küp halinde soyduğunuz patatesleri atın. Biraz kavurup tavuk suyunu ekleyin ve tuzunu ekleyin. Kapağını kapatıp kısık ateşte patatesler iyice haşlanana kadar kaynatın. Patatesler yumuşayınca ince kıydığınız maydanozu ve bulguru ekleyin. 10 dakika sonra ocaktan alıp sıcak olarak servis yapın.
Alıntıdır.
0 Responses to "Patates Çorbası"
Yorum Gönder