Kremalı Levrek

Author: cnyt // Category:
MALZEMELER
• 400-500 gr’lık iki levrek fileto
• 4 yemek kaşığı krema
• 1 yemek kaşığı kapari
• 2-3 defne yaprağı
• Zeytinyağı
• Taze çekilmiş karabiber
• Deniz tuzu
• 1 demet maydanoz
• Yarım demet dereotu
• 1su bardağı incecik kıyılmış kültür mantarı



HAZIRLANIŞI
Levrek filetolarını yıkayıp süzgece alın, deniz tuzu ve taze çekilmiş karabiber serpin. Fırınınızı 180 derecede ayarlayın. Fırın kabınıza yağlı kağıt serin. Maydanoz ve dereotunu blenderda incecik kıyın, derin bir kaba alıp mantar krema zeytinyağı, biraz tuz ve karabiber serpip iyice harmanlayın. Levrek filetolarını tepsiye düzgünce dizip her birinin üzerine bu harçtan paylaştırın. Kapari ve defne yapraklarını gelişi güzel ekleyip, tepsiyi alüminyum folyo ile kaplayın ve fırında
20 dk. pişirip sıcak olarak servis yapın.



Alıntıdır.

0 Responses to "Kremalı Levrek"

Yorum Gönder